Skal jeg bruge AarhusIntra?

AarhusIntra er tilgængeligt for alle ansatte. Vi har lavet AarhusIntra for at understøtte videndeling og kommunikation for alle ansatte. Hvordan I anvender AarhusIntra på jeres arbejdsplads, aftaler I selv. Er du i tvivl, så tal med dine kolleger og især din leder om det. Hvordan du som ansat bruger AarhusIntra er op til dig selv, så længe du opretter og deler indhold på en etisk forsvarlig måde.

Får man sit eget intranet?

AarhusIntra viser dig det indhold, der er relevant for dig. På forsiden kan du se opslag og nyheder til dig. Det kan være nyheder fra dit eget team eller afdeling, eller fælles nyheder til alle i Aarhus Kommune. Du kan selv lave opslag og til dine kolleger.

Kan jeg bruge AarhusIntra til at samarbejde med kolleger?

Det kan du tro, at du kan! Man kan oprette grupper til samarbejde med kolleger i sit team eller afdeling. Man kan også oprette grupper for at samarbejde med kolleger andre steder i kommunen som beskæftiger sig med det samme som dig selv. Nyt indhold i dine grupper bliver vist som opslag på dig startside -  præcis som du kender det fra Facebook.

Kan jeg gemme sikkert på AarhusIntra? 

Nej - AarhusIntra er ikke til opbevaring af følsomme data. De skal opbevares i et fag- eller journaliseringssystem godkendt til formålet.

Hvorfor kan jeg ikke komme på? 

Det kan skyldes, at du er nyansat og din ansættelse endnu ikke er registret i lønsystemet. Hvis du ér ansat, og alligevel ikke kan komme på, skal du kontakte support.

Læs mere om supportmulighederne

Jeg arbejder ikke i Aarhus Kommune, men vil alligevel gerne på AarhusIntra

Vi arbejder på en løsning, så andre end ansatte i Aarhus Kommune kan tilgå AarhusIntra. Læs mere om den løsning, der er på vej